Preporuke

Traži ponudu
Makart d.o.o | Peđa Kresojević, direktor
Gustav Kaeser | Nikola Mirčić, direktor
DataLab d.o.o. | Dejan Kondić, direktor prodaje
Yu- Dni d.o.o | Zoltan Kurunci, direktor
Vinarija Pusula | Dijana Milić, izvršni direktor
Archangels Studio d.o.o | Miodrag Radonjić, direktor
Vizija računovodstvo jedan je od najznačajnijih i najdragocenijih partnera marketing agencije ApaOne. Izuzetno nam je zadovoljstvo što imamo priliku da sarađujemo sa kompanijom koja nam obezbeđuje besprekorne računovodstvene usluge, sabrana znanja na jednom mestu i kompletnu podršku u poslovanju. Posebnu zahvalnost želimo da iskažemo za veliku pomoć uz koju smo bili u prilici da najefikasnije i najjednostavnije finaliziramo završni račun.
ApaOne

Hteo bih da iskoristim priliku da čestitam Daliborki i Branku na izboru sjajnog tima, i da uputim iskrenu zahvalnost za proaktivan stav, fenomenalnu komunikaciju i kompletnu podršku koju Kragujevačka poslovna jedinica pruža preduzeću Storenergy doo.

Složili smo se da konačno u Kragujevcu imate win win tim, i tim povodom želimo Vam puno uspeha na daljem razvoju poslovanja,  kako na lokalu u Kragujevcu, tako i u celoj kompaniji, u svim svojim poslovnim jedinicama.

Storenergy doo | Željko Cvetić  , Office manager
Respect ibs doo je društvo za posredovanje u osiguranju i naš prioritet u obavljanju poslova osiguranja su profesionalnost, kvalitet, stručnost i jedinstvenost. Kako bismo ovo obezbedili potreban nam je partner čije poslovanje je postavljeno na istim principima i koji prati trendove poslovanja. Vizija računovodstvo ima vrhunski tim koji prepoznaje naše potrebe i standarde i  kroz izuzetno dobru komunikaciju, dostupnost i ljubaznost, pruža nam sigurnost i  podiže naše poslovanje na viši nivo.    
Respect ibs doo - Bačka Palanka | Dipl. ing. Tijana Dardić, direktor
Axiom Tech je kompanija za nezavisne konsultacije i prodaju inženjerskih usluga. Od svog osnivanja  1993. god. brinemo da nas okružuju isključivo najbolji partneri.Tim kriterijumima smo došli i do Vizije racunovodstvo na srpskom tržištu i zaista smo zadovoljni dosadašnjom saradnjom, na koju računamo u godinama koje dolaze.
Axiom Tech
"Od kada je naša agencija For You Putovanja stupila u poslovni odnos sa VIZIJA RAČUNOVODSTVOM zovemo se svojim prijateljima, a ne knjigovođom i klijentom, što dosta govori. Cela ekipa Vizije iz Niša  je za vrlo kratko vreme pokazala i opravdala naša očekivanja, izuzetno smo  zadovoljni funkcionisanjem i ophođenem sa klijentima,  a ima nas raznih. Vrlo su fleksibilni i profesionalni, opravdali su svoj naziv u putpunosti - računovodstvo sa Vizijom. Mi kao firma koje se takođe bavi uslugom, odlično znamo šta znači lojalan kupac, klijent, korisnik, naš uspeh u agenciji se proširio na osnovu preporuka, zato Vam preporučujemo Viziju da se opustite i posvetite svojim klijentima, a oni će brinuti o Vama i o Vašem poslovanju." dipl.ekonomista Nikola Miloradović For You putovanja  
For You | Nikola Miloradović, CEO For You
Kao multinacionalna kompanija,uvek imamo visoke standarde logističkih usluga, koje pratimo i koje implementiramo na svakom novom tržištu. Isto očekujemo od svojih partnera čije usluge koristimo. Vizija racunovodstvo u potpunosti odgovara tom profilu, pokazavši svoju profesionalnost u pružanju usluga. Jovan Babovic CFO OVATION BBDO 
OVATION BBDO | Jovan Babovic
"Vizija računovodstvo je servis koji brzo i na jedinstven način prati naše potrebe i zahteve. Kao firmi sa medjunarodnom reputacijom, neophodni su nam fleksibilnost, pouzdanost, profesionalnost i preciznost, kao i pravovremeno informisanje o svim aktuelnim promenama u funkcionisanju firme na srpskom tržištu i uskladjenost sa zakonima. U proteklih godinu dana, Vizija računovodstvo je na profesionalan i odgovoran način izlazila u susret našim zahtevima i potrebama naše firme." Dejan Petrović Direktor
DND Commerce
Računovodstvo predstavlja važan faktor u donošenju odluka u samom preduzeću. Da bi odluke bile brze i dobre, potrebno nam je bilo tačno i efikasno izveštavanje u svakom trenutku. U potrazi za kućom koja može to da odradi na najbolji i najefikasniji način, došli smo do Vizije. Uverili smo se da imaju stručni tim koji može u svakom trenutku da nas isprati, posavetuje.... Preporuka svakom preduzeću koje želi ozbiljnog računovođu!
Billans international d.o.o. - Novi Sad | Zoltan Farago, direktor
"Profesionalni tim knjigovodstvene agencije Vizija računovodstvo je od samog početka naše poslovne saradnje pokazao svojim odnosom i brigom o našem poslovanju, kao i strčunim savetima i profesionalnim radom, da u potpunosti možemo da se oslonimo na njih, tako da će i ubuduće biti naš cenjeni poslovni partner. "
Citibank | Ana Malešević
"Sa Vizija racunovodstvom saradjujemo skoro godinu dana i mogu reci da smo veoma zadovoljni preciznoscu, azurnoscu kao i poslovnim savetima koji su nam od velike pomoci. Veliko je olaksanje saradjivati sa kompanijom koja sa paznjom na profesionalan i efikasan nacin prati vas rad."
Mobille Press | Jelena Orovic
"Sa Vizijom računovodstvo imamo jasniji pogled na rezultate poslovanja naše kompanije. Brzina, potpunost informacija u savetovanju, fleksibilnost, profesionalizam –karakterisike su koje koje su uticale da naše preduzeće otpočne saradnju sa vizijom. "
Bonfanti Espresso d.o.o., Julius Meinl Group | direktor Goran Javorc dipl.ecc.
Kompatibilnos naših firmi ogleda se u svakodnevnom radu, pomoć koju pružamo jedni drugima je u cilju zadovoljenja najšloženijih zahteva naših komitenata. Vizija računovodstvo je tim maldih ljudi koji upotpunosti shvata ekonomske procese I njihovo oporezivanje tako da smo u njima našli savršene partnere.
Poreska kancelarija Tatić | Igor Tatić, diplomirani ekonomista
Nakon relativno kratkog vremena od kada Vase preduzece zovemo svojim knjigovodstvom, moramo reci da smo zadovoljni funkcionisanjem nase saradnje a pre svega Vasim sigurnim i kategorickim stavovima po pitanju zakonskih odredbi i isto takvim odgovorima na nasa pitanja.
Privredna komora "Međunarodni transport i logistika“ | Aleksandar Spasić
Sistem koji nema strategiju razvoja nikada neće moći stvoriti branjivu konkurentsku prednost i uvek će biti ranjiv na sve aktivnosti i udare konkurencije. Sistem koji nema dugoročno definisane misiju i viziju je osuđen na propast. Misija Keramike modus jeste zadovoljavanje najprefinjenijih zahteva naših komitenata, a vizija... ...bez VIZIJE ne bismo mogli.
Keramika Modus - Novi Sad | Radovan Tesla, direktor
1 2