Računovodstvo za srednja preduzeća

Traži ponudu

Sa rastom firme i finansijsko izveštavanje može postati sve izazovnije. S druge strane, vi  vodite posao, i najbitnije vam je da se fokusirate na svoju osnovnu delatnost, dok vam druge aktivnosti, poput finansijske administracije, oduzimaju mnogo vremena.

Vaša firma raste, ali možda još nije dostigla fazu da ima interni finansijski i računovodstveni tim ili je možda vašem internom računovodstvenom timu potreban novi uvid?

Angažovanjem računovodstvene agencija „Vizija“ dobićete preko potrebno vreme i resurse.

Jer…

Ne samo da imamo tim posvećenih profesionalaca računovođa koji će ažurno i tačno beležiti sve promene u vašim poslovnim knjigama, već će, ukoliko ste spremni, vaše računovodstvo uvesti u XXI vek.

Mi besprekorno integrišemo naše računovodstveno znanje sa snagom najnovijih softverskih alata.

Na taj način klijentima pružamo brzu i efikasnu uslugu.

Naša saradnja počinje dogovorom da se uz fiksnu mesečnu naknadu i bez skrivenih troškova, svako bavi svojim poslom. Mi se fokusiramo na vaše računovodstvo, a vi se fokusirajte na razvoj svog biznisa.

Zašto smo prvi izbor srednjih preduzeća

 • Štedimo novac
  Za naše usluge plaćate fiksnu mesečnu naknadu bez skrivenih troškova u sitnim slovima ugovora.
 • Štedimo vreme
  Obaveštavamo vas na vreme šta treba da platite kako biste mogli da se bavite onim što volite.
 • Pouzdan smo partner
  Dobijate savete i podršku od jedne od najvećih regionalnih računovodstvenih agencija.

Mi smo partner od poverenja

Vi kao vlasnik srednjeg preduzeća znate da ste obveznik revizorske kontrole, a mi kao računovođe znamo da eksterna revizija ni za jednu kompaniju nije prijatan proces kroz koji treba da prođe.

Naši klijenti kažu da „Vizija“ nije samo njihov eksterni zaposleni, čiji se posao završava na vođenju poslovnih knjiga, već njihov najbolji prijatelj kad do revizije dođe. 

Zato mi svaku poslovnu saradnju temeljimo na poverenju i podršci i svoje usluge prilagođavamo kako bismo  vam pomogli da ostvarite svoje poslovne ciljeve.

Na sebe smo preuzeli obavezu da vas na vreme obaveštavamo o svim obavezama koje imate prema državi i da vas savetujemo, ukoliko vi to želite, kako da zaradite više.

Šta dobijate

 • Kvalitetnu, profesionalnu i pristupačnu uslugu
 • Tačne i pravovremene informacije o svim promenama Zakona i benefitima koje daju država i banke, a koje vam mogu biti korisne za poslovanje.
 • Odgovore na sva vaša pitanja i nedoumice u vezi sa poslovanjem, u roku od 24h.
 • On-line računovodstvo – program koji vam omogućava da brzo i kvalitetno poslujete i samo jednim klikom dobijete uvid u svoje poslovne knjige.
 • Savete u vezi sa vašim poreskim i PDV obavezama.