Knjigovodstvena agencija Vizija računovodstvo

Izaberite najbližu filijalu

Vi znate, jedan od najvažnijih aspekata uspešnog poslovanja, bez obzira na to da li imate malo, srednje ili veliko preduzeće su ažurne i tačne poslovne knjige.

Zašto?

Zato što jedino na taj način možete brzo da procenite finansijsko zdravlje vašeg preduzeća, merite puls svog poslovanja, vidite gde su najveći troškovi, i što je najvažnije, precizno locirate prihode i rashode.

Ako pitate bilo kog neg klijenta on će vam reći da je ključ poslovnog uspeha u poznavanju brojeva.

Mi ne samo da pomažemo našim klijentima da razumeju snagu brojeva, već ih obaveštavamo o svim promenama zakona i savetujemo ih kako da donesu bolje poslovne odluke i budu spremni za budućnost. Cela naša poslovna kultura zasnovana je na poštenju i transparentnosti.

Sarađujemo tako što vi vaše vreme posvećujete razvijanju svog posla, a mi se bavimo brojevima, koristeći najsavremenija tehnološka rešenja.

Pojednostavili smo papirologiju i dali sve od sebe da automatizujemo poslovne procese, koristeći najbolje od inovativnih rešenja. Na taj način imate pristup svojim poslovnim knjigama 24/7.

Dakle, da li ste spremni da vaše poslovanje, zaista unesemo u 21.vek?

6
Zemalja
6
Filijala
60
Zaposlenih
500+
Zadovoljnih klijenta

Zašto da radite sa nama?

Pošteno pitanje.

Razumemo, sa toliko računovodstvenih firmi, teško je znati kome možete da verujete.

Da se ​​razumemo, rođeni ste da budete preduzetnik, a ne računovođa i zato dozvolite da mi brojimo zrna dok vi pijete kafu.

Sa 15 godina računovodstvenog iskustva u Srbiji, fokusom na inovativnim tehnološkim rešenjima i stalnom poreskom obrazovanju naših zaposlenih, nudimo vam profesionalno, ažurno i tačno vođenje poslovnih knjiga bez rizika.

  • Plaćate ono što smo se dogovorili.
  • Mi pratimo izmene poreskih pravila i zakona, tako da vi ne morate.
  • Dobijate automatizovano i pojednostavljeno računovodstvo i nikada ne morate da kopate onaj jedan račun.
  • Svi vaši važni poslovni podaci udaljeni su od vas na jedan klik.

Nema potrebe da se brinete da će vam razgovori sa nama biti dodatno naplaćeni, odgovaramo na sve vaše telefonske pozive svakog dana od 12 do 16h.

I za kraj, ali ne i najmanje važno

Agencija „Vizija“ osnovana je 1993. godine u Sloveniji kao mala računovodstvena firma. Zahvaljujući, pre svega preporukama brojnih zadovoljnih klijenata, iz godine u godinu smo rasli, unapređivali svoje usluge i širili poslovanje.

Prva filijala „Vizije“ u Srbiji počela je sa radom 2008. godine u Beogradu. Kako bismo svojim klijentima osigurali bolju dostupnost naših usluga, otvorili smo filijale i u Novom Sadu, Subotici, Kragujevcu, Nišu i Zrenjaninu.

Poslujemo u regionu sa iskrenom željom da klijentima koji posluju na međunarodnom tržištu ponudimo efikasno računovodstvo.

Klijenti o nama

"Odličan računovodstveni servis, sarađujemo sa njima već godinu dana i veoma smo zadovoljni."
TAP Balkan | Nikola Guslov, direktor
"Iskreno smo zadovoljni uslugama preduzeca Vizija racunovodstvo . Sve resavamo brzo i lako!"
Identity | Aleksandar Ilić, director
Sve preporuke

Ekspertiza

Dobili smo brojne nagrade koje potvrđuju kvalitet našeg rada.

Sertifikati

Naše filijale

Možete nas pronaći u 6 poslovnica u Srbiji. U svakoj će se o vama brinuti profesionalni tim računovođa i poreskih savetnika. Stupite u kontakt sa nama. Pripremićemo primamljivu ponudu prilagođenu vašim željama i specifičnostima.

Izaberite najbližu filijalu

Međunarodno prisustvo

Imamo predstavništva u Srbiji, Sloveniji, Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj, Slovačkoj i Crnoj Gori, i to nas čini jednom od najznačajnijih regionalnih računovodstvenih firmi.

Head Office

Vizija računovodstvo d. o. o.
Zelengorska 1G, 11070 Novi Beograd, Serbia

+381 11  715  4 800
info@vizija-racunovodstvo.rs

Poreski identifikacioni broj: 105288596
Matični broj: 20342579
Direktor: Branko Petrović

Karijera

Ukoliko sebe vidite kao deo našeg tima a imate znanja i iskustvo u računovodstvu, pozivamo vas da popunite formular. Zajedno sa vama delićemo bogata iskustva, usavršavati se, družiti i zajedno stvarati uspešne poslovne priče. Vaš posao će podrazumevati samostalan rad sa različitim klijentima računovodstvenih usluga ili rad u paru, gde ćete učiti od naših stručnjaka.

Karijera u Viziji

Vesti

,,E-fakture su za nas veći izazov od krize i rata”

Iako su krize i inflatorni udari obeležili prethodne dve godine, u Viziji će 2022. godinu obeležiti otvaranje 6. regionalne kancelarije. Branko Petrović, direktor Vizije Računovodstva, za ...

Više o tome

Branko Petrović u podkastu “Kako si na poslu?”

Branko Petrović  je pre skoro 14 godina osnovao Vizija računovodstvo u Srbiji kao firmu ćerka istoj firmi u Sloveniji. Vremenom su porasli i proširili se na 6 gradova u Srbiji i na 5 zemalja u ...

Više o tome

Branko Petrović za Telegraf Biznis

Pomeren rok za eFakture: Šta to znači za računovođe, ko gubi, ko dobija nove poslove? "Hrpe papira, ili zapravo, bolje reći – papira, neće biti, osim u specifičnim situacijama koje ovaj ...

Više o tome