Knjigovodstvena agencija Vizija računovodstvo

Izaberite najbližu filijalu

Vi znate, jedan od najvažnijih aspekata uspešnog poslovanja, bez obzira na to da li imate malo, srednje ili veliko preduzeće su ažurne i tačne poslovne knjige.

Zašto?

Zato što jedino na taj način možete brzo da procenite finansijsko zdravlje vašeg preduzeća, merite puls svog poslovanja, vidite gde su najveći troškovi, i što je najvažnije, precizno locirate prihode i rashode.

Ako pitate bilo kog neg klijenta on će vam reći da je ključ poslovnog uspeha u poznavanju brojeva.

Mi ne samo da pomažemo našim klijentima da razumeju snagu brojeva, već ih obaveštavamo o svim promenama zakona i savetujemo ih kako da donesu bolje poslovne odluke i budu spremni za budućnost. Cela naša poslovna kultura zasnovana je na poštenju i transparentnosti.

Sarađujemo tako što vi vaše vreme posvećujete razvijanju svog posla, a mi se bavimo brojevima, koristeći najsavremenija tehnološka rešenja.

Pojednostavili smo papirologiju i dali sve od sebe da automatizujemo poslovne procese, koristeći najbolje od inovativnih rešenja. Na taj način imate pristup svojim poslovnim knjigama 24/7.

Dakle, da li ste spremni da vaše poslovanje, zaista unesemo u 21.vek?

6
Zemalja
6
Filijala
60
Zaposlenih
500+
Zadovoljnih klijenta

Zašto da radite sa nama?

Pošteno pitanje.

Razumemo, sa toliko računovodstvenih firmi, teško je znati kome možete da verujete.

Da se ​​razumemo, rođeni ste da budete preduzetnik, a ne računovođa i zato dozvolite da mi brojimo zrna dok vi pijete kafu.

Sa 15 godina računovodstvenog iskustva u Srbiji, fokusom na inovativnim tehnološkim rešenjima i stalnom poreskom obrazovanju naših zaposlenih, nudimo vam profesionalno, ažurno i tačno vođenje poslovnih knjiga bez rizika.

  • Plaćate ono što smo se dogovorili.
  • Mi pratimo izmene poreskih pravila i zakona, tako da vi ne morate.
  • Dobijate automatizovano i pojednostavljeno računovodstvo i nikada ne morate da kopate onaj jedan račun.
  • Svi vaši važni poslovni podaci udaljeni su od vas na jedan klik.

Nema potrebe da se brinete da će vam razgovori sa nama biti dodatno naplaćeni, odgovaramo na sve vaše telefonske pozive svakog dana od 12 do 16h.

I za kraj, ali ne i najmanje važno

Agencija „Vizija“ osnovana je 1993. godine u Sloveniji kao mala računovodstvena firma. Zahvaljujući, pre svega preporukama brojnih zadovoljnih klijenata, iz godine u godinu smo rasli, unapređivali svoje usluge i širili poslovanje.

Prva filijala „Vizije“ u Srbiji počela je sa radom 2008. godine u Beogradu. Kako bismo svojim klijentima osigurali bolju dostupnost naših usluga, otvorili smo filijale i u Novom Sadu, Subotici, Kragujevcu, Nišu i Zrenjaninu.

Poslujemo u regionu sa iskrenom željom da klijentima koji posluju na međunarodnom tržištu ponudimo efikasno računovodstvo.

Klijenti o nama

"Od kada je naša agencija For You Putovanja stupila u poslovni odnos sa VIZIJA RAČUNOVODSTVOM zovemo se svojim prijateljima, a ne knjigovođom i klijentom, što dosta govori. Cela ekipa Vizije iz Niša  je za vrlo kratko vreme pokazala i opravdala naša očekivanja, izuzetno smo  zadovoljni funkcionisanjem i ophođenem sa klijentima,  a ima nas raznih. Vrlo su fleksibilni i profesionalni, opravdali su svoj naziv u putpunosti - računovodstvo sa Vizijom. Mi kao firma koje se takođe bavi uslugom, odlično znamo šta znači lojalan kupac, klijent, korisnik, naš uspeh u agenciji se proširio na osnovu preporuka, zato Vam preporučujemo Viziju da se opustite i posvetite svojim klijentima, a oni će brinuti o Vama i o Vašem poslovanju." dipl.ekonomista Nikola Miloradović For You putovanja  
For You | Nikola Miloradović, CEO For You
"Impresionirani smo velikim znanjem, iskustvom, vestinama i profesionalnim savetima koje dobijamo od vaseg uspesnog tima. Smatramo izuzetno vrednim i duboko postujemo vasu ljubav i predanost prema poslu koji radite i izlazite u susret nasim specificnim zahtevima. Zadovoljstvo je poznavati vas, uciti od vas i raditi sa vama. Primenjujuci u potpunosti zakone Republike Srbije, iako komplikovane, činite ih izvodljivim i mogućim u svakodnenvnoj primeni. Sa vama se osećamo sigurnim, a to nema cene."
Consulta Dental Ex Professo | Dr Sonja Popović i Dr Lila J. Antić
Sve preporuke

Ekspertiza

Dobili smo brojne nagrade koje potvrđuju kvalitet našeg rada.

Sertifikati

Naše filijale

Možete nas pronaći u 6 poslovnica u Srbiji. U svakoj će se o vama brinuti profesionalni tim računovođa i poreskih savetnika. Stupite u kontakt sa nama. Pripremićemo primamljivu ponudu prilagođenu vašim željama i specifičnostima.

Izaberite najbližu filijalu

Međunarodno prisustvo

Imamo predstavništva u Srbiji, Sloveniji, Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj, Slovačkoj i Crnoj Gori, i to nas čini jednom od najznačajnijih regionalnih računovodstvenih firmi.

Head Office

Vizija računovodstvo d. o. o.
Zelengorska 1G, 11070 Novi Beograd, Serbia

+381 11  715  4 800
info@vizija-racunovodstvo.rs

Poreski identifikacioni broj: 105288596
Matični broj: 20342579
Direktor: Branko Petrović

Karijera

Ukoliko sebe vidite kao deo našeg tima a imate znanja i iskustvo u računovodstvu, pozivamo vas da popunite formular. Zajedno sa vama delićemo bogata iskustva, usavršavati se, družiti i zajedno stvarati uspešne poslovne priče. Vaš posao će podrazumevati samostalan rad sa različitim klijentima računovodstvenih usluga ili rad u paru, gde ćete učiti od naših stručnjaka.

Karijera u Viziji

Vesti

,,E-fakture su za nas veći izazov od krize i rata”

Iako su krize i inflatorni udari obeležili prethodne dve godine, u Viziji će 2022. godinu obeležiti otvaranje 6. regionalne kancelarije. Branko Petrović, direktor Vizije Računovodstva, za ...

Više o tome

Branko Petrović u podkastu “Kako si na poslu?”

Branko Petrović  je pre skoro 14 godina osnovao Vizija računovodstvo u Srbiji kao firmu ćerka istoj firmi u Sloveniji. Vremenom su porasli i proširili se na 6 gradova u Srbiji i na 5 zemalja u ...

Više o tome

Branko Petrović za Telegraf Biznis

Pomeren rok za eFakture: Šta to znači za računovođe, ko gubi, ko dobija nove poslove? "Hrpe papira, ili zapravo, bolje reći – papira, neće biti, osim u specifičnim situacijama koje ovaj ...

Više o tome