Karijera

Našu računovodstvenu agenciju čine dobrom naši ljudi i zato kada zapošljavamo, nastojimo da se našem timu priključe najbolji.

Prijavite se

Zašto da se zaposlite u Viziji?

Podstičemo lični i profesionalni razvoj, nagrađujemo posvećenost i nudimo dugoročnu i zabavnu karijeru koja je fokusirana na ravnotežu između posla i života.

Koristimo savremena i moderna tehnološka rešenja i zato nijednog člana našeg tima nećete zateći kako sedi zatrapan papirima i registratorima.  

Integritet, poštovanje, timski duh i deljenje znanja vrednosti su sa kojima počinjemo i završavamo svaki dan. Svako ko je sa njima došao u Viziju, postigao je uspeh.

Zato, ako su ove i vaše vrednosti ili želite da radite sa ljudima kojih ih imaju, prijavite se danas, velika je verovatnoća da ćete uspeti u našem timu.

Kako radimo?

Naša osnovna filozofija je postizanje rezultata, bez gubljenja bilo čijeg vremena. Fokusiramo se na izgradnju tima u kojem je svaki zaposleni sposoban da uradi samostalno posao od početka do kraja, ali kada je potrebno, svi radimo zajedno. 

Ovakav pristup omogućava nam da stvorimo radno okruženje koje je fleksibilno, zabavno i kreativno.  A sve to, složićete se, presudno je za uspeh svake firme, zar ne?

Tako da, ako ste okrenuti ka rezultatima i težite uspehu, prijavite se.

Od vas očekujemo

  • Da vam je uspeh klijenata, dok ste na poslu, na prvom mestu i da možete da idete ispred onoga što on traži.
  • Da kada se nađete u izazovnoj situaciji možete da se prilagodite i rešite problem bez mnogo buke i stresa.
  • Da možete da procenite svoje postupke, odnosno da znate kada pravite greške
  • Da feedback doživljavate kao priliku za učenje i širenje svog znanja
  • Da verujete u odnose zasnovane na poverenju i poštovanju

Imate li ove sposobnosti? Prijavite se danas!

Obrazac za zaposlenje

"*" indicates required fields

Kako izgleda proces selekcije?

Nakon što popunite prijavu i mi je pregledamo, sledi prvi krug razgovora. Ukoliko ispunite sve tehničke uslove, naš HR konsultant će vas pozvati kako bi vas bolje upoznao. Ako konsultant proceni da će se vaši i naši pogledi na posao uklopiti kao puzzle, poziva vas na sastanak u firmi.
Na ovom sastanku ćemo vam dati zadatak koji treba da testira vaše veštine iz računovodstva.Nakon testa vaših veština, sledi završni intervju sa našim direktorom, a za nekoliko dana stiže i obaveštenje da li ste primljeni.

Ceo proces traje 7-10 dana.

Imate li dodatnih pitanja?

Pišite nam, vrlo brzo ćemo vam odgovoriti. 

Vesti

,,E-fakture su za nas veći izazov od krize i rata”

Iako su krize i inflatorni udari obeležili prethodne dve godine, u Viziji će 2022. godinu obeležiti otvaranje 6. regionalne kancelarije. Branko Petrović, direktor Vizije Računovodstva, za ...

Više o tome

Branko Petrović u podkastu “Kako si na poslu?”

Branko Petrović  je pre skoro 14 godina osnovao Vizija računovodstvo u Srbiji kao firmu ćerka istoj firmi u Sloveniji. Vremenom su porasli i proširili se na 6 gradova u Srbiji i na 5 zemalja u ...

Više o tome

Branko Petrović za Telegraf Biznis

Pomeren rok za eFakture: Šta to znači za računovođe, ko gubi, ko dobija nove poslove? "Hrpe papira, ili zapravo, bolje reći – papira, neće biti, osim u specifičnim situacijama koje ovaj ...

Više o tome