Računovodstvo za mala preduzeća

Traži ponudu

Znamo da vlasnici malih preduzeća nemaju vremena ili dovoljno znanja da vode svoje poslovne knjige, a i zašto bi?  Vi niste računovođa.

„Vizija računovodstvo“ pruža računovodstvene usluge prilagođene malim preduzećima. Koristimo najsavremeniju tehnologiju, kako bismo pratili vaše poslovanje i evidentirali sve promene na zakonom propisan način.

Naša saradnja počinje dogovorom da se uz fiksnu mesečnu naknadu i bez skrivenih troškova, svako bavi svojim poslom. Mi se fokusiramo na vaše računovodstvo, a vi se fokusirajte na razvoj svog biznisa.

Zašto smo prvi izbor malih preduzeća

 • Štedimo novac
  Za naše usluge plaćate fiksnu mesečnu naknadu bez skrivenih troškova u sitnim slovima ugovora.
 • Štedimo vreme
  Obaveštavamo vas na vreme šta treba da platite kako biste mogli da se bavite onim što volite.
 • Pouzdan smo partner
  Dobijate savete i podršku od jedne od najvećih regionalnih računovodstvenih agencija.

Širite svoje poslovanje sa nama

Bilo da počinjete ili planirate širenje možemo vam pomoći u svakoj fazi vašeg poslovnog putovanja. Svoje usluge prilagođavamo kako bismo vam pomogli da ostvarite svoje poslovne ciljeve.

Neki od naših klijenata počeli su kao mali trgovci, a danas, deceniju kasnije, su vlasnici srednjih i velikih nacionalnih i regionalnih kompanija.

Saradnjom sa preko 200 malih preduzeća, naučili smo da dobra računovodstvena agencija nije eksterni zaposleni, već je podrška i oslonac svojim klijentima.

Zato saradnju sa klijentima temeljimo na poverenju i podršci.

Naš posao ne završava se na vođenju vaših poslovnih knjiga.

Na sebe smo preuzeli obavezu da vas na vreme obaveštavamo o svim obavezama koje imate prema državi i da vas savetujemo, ukoliko vi to želite, kako da zaradite više.

Šta dobijate

 • Kvalitetnu, profesionalnu i pristupačnu uslugu
 • Računovodstvenu agenciju koja vodi računa da vaš ulazak u preduzetništvo uz sve administrativne procedure bude jednostavan i da vam ne oduzima previše vremena.
 • Odgovore na sva vaša pitanja i nedoumice u vezi sa poslovanjem.
 • On-line računovodstvo – program koji vam omogućava da brzo i kvalitetno poslujete na mreži.
 • Savete u vezi sa vašim poreskim i PDV obavezama.