Računovodstvo

Znamo kako da svoje usluge prilagodimo malim, srednjim i velikim preduzećima. Specijalizovali smo se i za javne ustanove. Našim klijentima pružamo uslugu koja odgovara njihovoj delatnosti, načinu i obimu poslovanja.

Traži ponudu

Računovodstvene usluge za mala preduzeća

Upravljanje finansijama može biti teško, ali ko kaže da morate sami? Tu smo da vam na raspolaganje stavimo svoje znanje, iskustvo i najsavremenija softverska rašenja. Pomoći ćemo vam da postavite sistem i kreirate finansijske ciljeve za vaše mikro ili malo preuzeće. Ažurno ćemo knjižiti vašu dokumentaciju, a ne samo u vreme poreza. Daćemo vam finansijsku ekspertizu i smernice koje su vam potrebne za efikasno vođenje posla. Jer, znate i sami, saveti koje iskusni računovođa može da ponudi vašoj firmi, mogu biti upravo onaj tas na vagi koji pravi razliku između uspeha i neuspeha.

Tako da, ako imate između 1 i 50 zaposlenih, ako ostvarujete poslovne prihode do 8.000.000 evra, a vrednost vaše poslovne imovine iznosi do 4.000.000 evra i ako vam je potreban računovodja koji je 100% uključen u vaše poslovanje, hajde da počnemo.

Saznaj više

Računovodstvene usluge za srednja preduzeća

Svi znamo da vođenje biznisa nije jednostavno, pa zašto onda ne biste angažovali nekoga ko je na vašoj strani i ko može da vam pomogne da se pripremite za budućnost. Razumemo da su tačne i blagovremene informacije ključne za svakog vlasnika preduzeća. Tu smo, ne samo da vam pripremimo finansijske izveštaje, već i da ih analiziramo i tumačimo, tako da možete da ih razumete i efikasno koristite. Naši klijenti kažu da pripremamo jednostavne i lako razumljive finansijske izveštaje koji im pomažu da donose dobre poslovne odluke. Sve što radimo, radimo vođeni motom –  Vaš uspeh je naš posao.

Tako da, ako imate između 50 i 250 zaposlenih, ako ostvarujete poslovne prihode do 40.000.000 evra, a vrednost poslovne imovine iznosi do 20.000.000 i ako vam je potreban računovođa koji je 100% uključen u vaše poslovanje, hajde da počnemo.

Saznaj više

Računovodstvene usluge za velika preduzeća

Pružamo kompletan paket računovodstvenih usluga za velika preduzeća, počev od implementacije najsavremenijih softverskih programa za računovodstvo preko računovodstvenih usluga do poslovnog i poreskog savetovanja. Pomažemo vam da ostvarite svoje poslovne ambicije kroz pametna poslovna rešenja, ažurno računovodstvo i poresko planiranje. Tu smo da vas podržimo na svakom koraku vašeg poslovnog  putovanja i da vam pružimo mnogo više od pukog brojanja brojeva. Naši klijenti kažu da isporučujemo visokokvalitetna rešenja, da imamo strogu politiku zaštite podataka i privatnosti i velik broj saveta kako da uštede novac

Tako da, ako imate više od 250 zaposlenih, ako vam poslovni prihodi prelaze 40.000.000 evra, a vrednost poslovne imovine je veća od 20.000.000 evra i ako vam je potreban računovođa koji je 100% uključen u vaše poslovanje, hajde da počnemo.

Saznaj više

Želite brzi proračun vaše ponude?

Pošaljite nam upit i mi ćemo vam odmah dati ponudu. Poverljive informacije ćemo koristiti isključivo za pripremu ove ponude.

Obračun zarada

Obračun zarada je vrlo osetljiva i zahtevna finansijska oblast, zbog čega predstavlja veliki izazov mnogim poslodavcima. Imamo znanje i 15 godina dugo iskustvo u ovoj oblasti. Naši eksperti na dnevnom nivou prate promene zakona i propisa, imaju pristupe stručnim poreskim literaturama i saradnju sa kompetentnim poreskim savetnicima.

Više o tome

Arhiviranje

Arhiviranje dokumentacije jedan je od izazovnijih, a sa druge strane i jedan od  najmanje prioritetnih poslova u većini preduzeća.Mi, iz iskustva u radu sa brojnim klijentima, znamo da je čuvanje poslovne dokumentacije van sedišta firme, jedan od dobrih načina da se poveća produktivnost i efikasnost zaposlenih, ali i bezbednost samog poslovanja.

Više o tome