Poresko i poslovno savetovanje

Uvek smo spremni da pomognemo savetima iz oblasti poreza, preduzetništva i kadrovskih pitanja.

Traži ponudu

Vođenje posla može biti komplikovan zadatak i mi kao računovodstvena agencija, koja sarađuje sa preko 500 klijenata, to jako dobro razumemo.  Zato našim klijentima pored računovodstvenih usluga, pružamo i usluge poslovnog i poreskog savetovanja.

Tu smo da vam pokažemo kako da izbegnete pravljenje greški koje vas mogu skupo koštati, ali da usmerimo vaš posao na pravi put ka uspehu.

Ukratko, saradnjom sa nama, imate mogućnost da se oslonite na stručne i profesionalne savete koji će vam doneti rezultate. Pomoći ćemo vam da kreirate strategiju, sprovedete promene i efikasnije upravljate svojim poslom.

Ko vas savetuje?

Eksperti za poresko i poslovno savetovanje. Poreski stručnjaci koji su u toku sa složenim poreskim regulativama koje se stalno menjaju.

Mi znamo da je vaš posao jedinstven i zato pravimo personalizovana poreska i poslovna rešenja. Tek kada upoznamo vas i sve specifičnosti vašeg poslovanja dajemo vam savete.  

U slučaju poreske kontrole, mi stojimo rame uz rame sa vama. I snosimo odgovornost za svoje greške.

Vi znate da promene mogu biti teške i zato smo vam podrška ne samo u planiranju, već i u implementaciji, sprovođenju promena i obezbeđivanju boljih rezultata.

Kako da platite manje poreza?

Sveobuhvatnim pristupom, poreski savetnici smanjuju vaše poreske obaveze na minimum. Tokom godine planiramo i sprovodimo strategije koje mogu  poboljšati vašu profitabilnost.

Cilj nam je da naši klijenti ne plate više nego što je potrebno i manje nego što je obavezno.

Tu smo da vam ukazujemo na sve poreske olakšice i neoporezive iznose, ali i da vas podsećamo na sve obaveze koje morate da izmirite i rokove koje ne smete da propustite.

Zastupamo vas beskompromisno pred poreskim i drugim kontrolnim organima. U nama uvek imate pouzdanog i iskusnog partnera prilikom poseta inspekcija.

Kako to izgleda u praksi?

Preventiva je kažu pola zdravlja.

Možemo pre ili tokom naše saradnje izvršiti poresku kontrolu. To znači da možemo uraditi pregled vašeg kompletnog poslovanja na sličan način kao što to rade poreski inspektori.

To uključuje:

  • Pregled dokumentacije na osnovu koje ćemo utvrditi da li ste uredno platili sve poreske obaveze
  • Sastavljanje pisanog izveštaja o izvršenoj kontroli
  • Davanje predloga za otklanjanje nedostataka i nepravilnosti koje mogu smanjiti poreske rizike.
  • Razgovor sa rukovodiocima kompanije.

Važno je da znate

Naš imperativ je  – Bolji rezultati za kraće vreme. I to je nešto oko čega ne pravimo kompromis.