Računovodstvo za velika preduzeća

Traži ponudu

Ako je vaš poslovni promet dostigao 40.000.000 evra u dinarskoj protivvrednosti i zapošljavate veliki broj ljudi, možda vam je potrebna drugačija vrsta računovodstvenih usluga od one koje sada imate?

Vi znate da velike kompanije ne uspevaju samo zahvaljujući odličnim poslovnim potezima i vrhunskim sposobnostima menadžmenta, već i kroz učenje umetnosti delegiranja poslova.

A mi znamo da je velikom preduzeću koje čak i kada ima svoje interno računovodstvo, potrebna podrška od eksternog računovođe.

Zato svoje usluge prilagođavamo potrebama i organizaciji vaše firme tako da vi dobijate više vremena da strateški razmišljate o svom poslovanju, bez obzira da li nam poveravate celokupno računovodstvo ili samo deo.

Mi ne samo da imamo tim posvećenih profesionalaca računovođa koji će ažurno i tačno beležiti sve promene u vašim poslovnim knjigama, već, ukoliko ste spremni, vaše računovodstvo vodimo u XXI vek.

Besprekorno integrišemo naše računovodstveno znanje sa snagom najnovijih softverskih alata.

Na taj način pružamo brzu i efikasnu uslugu..

Naša saradnja počinje dogovorom da se uz fiksnu mesečnu naknadu i bez skrivenih troškova, svako bavi svojim poslom. Mi se fokusiramo na vaše računovodstvo, a vi se fokusirajte na dalji razvoj svog biznisa.

Zašto smo prvi izbor velikih preduzeća

 • Štedimo vreme
  Obaveštavamo vas na vreme šta treba da platite kako biste mogli da se bavite onim što volite.
 • Štedimo novac
  Za naše usluge plaćate fiksnu mesečnu naknadu bez skrivenih troškova u sitnim slovima ugovora.
 • Pouzdan smo partner
  Dobijate savete i podršku od jedne od najvećih regionalnih računovodstvenih agencija.

Računajte na nas

Mi znamo da vi očekuju daleko više od usaglašenosti poslovnih knjiga  i svakodnevnog praćenja brojki i zato kroz izveštaje kreirane za menadžment možemo da ponudimo konkretne savete kako da uštedite novac i optimizujete poslovanje.

Verujemo da je najbolji način da služimo našim klijentima izgradnja odnosa zasnovanih na poštovanju i poverenju. Trudimo se da nadmašimo očekivanja i zahvaljujući takvom pristupu do sada smo ostvarili brojna dugoročna partnerstva.

Snažni smo zagovornici korišćenja tehnologije za podsticanje rasta preduzeća, jer je to najbolji put da budete efikasniji i da imate bolje i brže izveštavanje.

Šta dobijate

 • Kvalitetnu, profesionalnu i pristupačnu uslugu
 • Tačne i pravovremene informacije o svim promenama Zakona i benefitima koje daju država i banke, a koje vam mogu biti korisne za poslovanje.
 • Odgovore na sva vaša pitanja i nedoumice u vezi sa poslovanjem.
 • On-line računovodstvo – program koji vam omogućava da brzo i kvalitetno poslujete na mreži.
 • Savete u vezi sa vašim poreskim i PDV obavezama.